Nuostabūs makaronai su krevetėmis – kai laiko mažai, o norisi kažko nepaprasto

, Lrytas.tv

2018-08-14 11:59

Reikės:

125 g makaronų; 200 g krevečių;

3 skitelių česnako; 50 ml balto sauso vyno;

40 g sviesto;

100 ml grietinėlės;

žiupsnelio druskos, pipirų ir česnako granulių.

Į įkaitinta keptuvę su alyvuogių aliejumi įdėkite krevetes su česnaku viska apkepinkite ir įdėkite sviestą.

Sumažinkite kaitrą ir pilkite vyną. Palaukite apie 3-5 minutes ir pilkite grietinėlę. Svarbu nuolat maišyti.

Prieš baigiant suberkite prieskonius ir dėkite virtus makaronus į keptuve galite įtarkuoti ir parmezano sūrio bei paskaninti nedideliu kiekiu smulkiai pjaustytais svogūno laiškais.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.