Tai buvo sunkus metas futbolo gerbėjams rengiantis Europos futbolo čempionatui. Nebuvo aišku, ar renginys dėl koronaviruso galės įvykti, ar sirgaliai bus įleidžiami į stadionus, ar bus galima stebėti čempionatą baruose. Dėl šios idėjos, prancūzų kepėjas Vokietijoje, Bavarijos mieste, specialiai futbolo gerbėjams ruošia spalvingus kepinius, bent taip praskaidrindamas jų dieną. Prancūzas Ludovicas Gerboinas kepa Vokietijoje daugiau nei 15 metų, taigi, nors jis įbruka šiek tiek saldumo į turnyrą visiems sirgaliams iš visų šalių, jo kulinarinis dėmesys skiriamas dviem varžovėms kaimynėms: Vokietijai ir Prancūzijai. „Man patinka kepti ir viską šiek tiek maišyti. Dalis yra prancūzų, dalis – vokiečių. Aš imu tai, ką gaunu. Viskas labai maišosi. Dalys turi prancūzišką idėją ir vokiškas kepimo tradicijas arba vokišką idėją ir prancūziškas kepimo tradicijas. Man patinka tai šiek tiek sumaišyti “, – sakė Gerboinas. Iš tiesų, jo kepyklėlėje galima rasti minkštų prancūziškų eklerų su trispalve glazūra prancūzų ar vokiečių komandų spalvomis, yra vaisių pyragų su užsienio vėliavomis, yra net prancūziškų batonų, kepamų Vokietijos vėliavos spalvomis.